SMASH

SMASH - topimage

SMASH

Tidskritisk glashåndtering under frigørelse fra køretøjer

Packexe SMASH beskytter redningsmandskab og ofre ved trafikulykker ved at holde glasset på plads og reducere risikoen for kvæstelser fra glasstumper og støv. En unik, selvklæbende film styrker glasset og gør håndteringen letter, hvilket gør det nemmere for redningspersonalet at fjerne glasset eller holde det på plads, mens der anvendes hydraulisk skæreværktøj til at frigøre trafikofre fra de havarerede køretøjer uden at påføre dem kvæstelser fra glassets brudstykker.

 

Packexe SMASH gør redningen fra havarerede køretøjer nemmere på følgende 3 måder:

  • Dokumenteret styrkning af glasset

Tests udført af Exeter Advanced Technologies på University of Exeter i juli 2009 dokumenterede, at glassets styrke forøges med ca. 42 %, hvilket reducerer risikoen for brud under belastning.

  • Intet behov for at fjerne glasset

Glasset bliver sikkert at håndtere, så snart Packexe SMASH er påført. Det betyder, at de hydrauliske skære- og spredningsværktøjer kan bruges til at befri ulykkesofrene uden de forsinkelser, som normalt opstår ved fjernelse af glas.

  • Sikker fjernelse af glas

I mange redningssituationer kan der oprettes hurtig adgang til ulykkesofrene ved at fjerne et enkelt vindue eller forruden. Hvis Packexe SMASH påføres først, vil vinduet kunne knuses og fjernes uden fare.

 

Produktfunktioner:

  • Systemet består grundlæggende af en kraftig plastfilm, som er designet til at styrke glasruder, når de er knuste eller skal fjernes fra deres rammer.
  • Packexe SMASHs specialformulerede klæbemidler hæfter godt fast til overfladen i al slags vejr, vådt og tørt.
  • Packexe SMASH-filmen har perforeringer hver 100 mm, hvilket gør den nem at rive af rullen. Perforeret film sikrer korrekt påføring og dermed mindre spild.
  • Denne enkle dispenser fuldender Packexe SMASH-systemet, som i øjeblikket afventer patentgodkendelse. Packexe SMASH er ergonomisk designet og så nem at bruge, at den kan påføres af en enkelt person på blot få sekunder.
  • Dobbelte skumruller, der følger køretøjets konturer, hvilket giver en glat lamineret belægning og minimerer luftbobler. Rulleteknologien gør, at filmen er i tættest mulig kontakt med glasset, hvilket sikrer at brudstykker fra knuste ruder bliver på deres plads.

 

SMASH